Behandler Vibeke Vestergaard

Jeg er uddannet psykoterapeut i 2011 og Kranio-Sakral terapeut i 2005. Jeg har siden 2005 haft klinik med Kranio-Sakral Terapi, hvor jeg behandler både børn og voksne.

Jeg har gennem de sidste 25 år modtaget supervision både fagligt og personligt og gør det stadig. Jeg har både været i individuelt og forskellige gruppeforløb. Jeg har derfor stor indsigt i egne problematikker. Lysten til at blive Kranio-Sakral terapeut udsprang af den blide behandlingsmetode og det at den har stor effekt. Jeg arbejder derfor ud fra et helhedsorienteret menneskesyn.

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med børn. Jeg har arbejdet indenfor specialområdet bl.a. med børn ADHD og autisme samt børn med særlige behov. Derud over har jeg erfaring fra almenområdet.

Jeg er næsten uddannet sygeplejerske dvs. at jeg har taget 6 ud 7 semestre. Gennem uddannelsen har jeg fået et endnu bedre og bredere kendskab til kroppen.

Grunden til at jeg nu vil kombinere de ting jeg kan, er at jeg dybest set brænder for at få mine klienter i en dybere og mere bevidst kontakt med sig selv, fordi det for mig er der forandringerne sker. Jo, mere bevidsthed, man har om sig selv, desto bedre i stand bliver man til at leve det liv, der giver mening for en.